طرز تهیه باقلوا سیب و به خوشمزه و ترکیه ای با بادام و گردو
باقلوا سیب از شیرینی های خوشمزه و معروف کشور ترکیه و برخی مناطق ایران می باشد و ما در این رسپی آن را با بادام و گردو خوشمزه کرده ایم که در این حالت بسیار خوشمزه تر می شود. در ادامه با طرز تهیه باقلوا سیب با بادام و گردو به روش خوشمزه ترکیه ای با سایت آموزشی شاریکا همراه باشید.
مواد لازم باقلوا سیب
- گردو ریز خرد شده 25 گرم
- بادام ریز خرد شده 25 گرم
- خمیر باقلوای آماده 40 عدد
- سیب بزرگ 1 عدد
- به متوسط 1 عدد
- کره آب شده و ولرم 250 گرم
- پودر دارچین 1/4 قاشق چایخوری
- پودر هل 1/4 قاشق چایخوری
مواد لازم برای شربت باقلوا
- شکر 500 گرم
- آب 250 گرم(آب سیب و به + آب =۲۵۰ گرم)
- 2 ورق نازک لیمو
مراحل طرز تهیه باقلوای سیب
مرحله 1
برای درست کردن باقلوای سیب خوشمزه ابتدا سیب و به را رنده کرده وآب اضافی آنها را بگیرید (آب میوه را برای شربت نگه دارید).
مرحله 2
سیب و به رنده شده را با مغزیجات خردشده ،دارچین و هل مخلوط کرده و کناری بگذارید. مواد شربت را باهم مخلوط کرده و به جوش آورید و وقتی که شکر حل شد بعد از آن با حرارت کم 12 - 10 دقیقه شربت را بجوشانید. (شربت را برای این باقلوا کمی غلیظ تر درست کنید)
مرحله
فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. خمیر را باز کرده و به اندازه قالب برش بزنید و روی خمیر را با دستمال نمدار بپوشانید تا خشک نشود.
مرحله 4
سینی فر را با مقداری کره ذوب شده چرب کنید. 20 ورقه خمیر باقلوا را در ظرف بچینید ، قبل از اضافه کردن خمیر بعدی ، هر دو ورقه خمیر را با کره برس بزنید (خمیر باقی مانده را با یک حوله مرطوب پوشانید).
مرحله 5
سیب و به و مخلوط گردو را روی خمیر بپاشید. 4 5 ورقه فیلو را در بالای مخلوط سیب بدون برس زدن با کره قرار دهید(می تونید هر دو لایه را کره بزنید)
مرحله 6
سپس 15 ورقه فیلو را در بالای آن قرار دهید ، قبل از اضافه کردن لایه بعدی ، هر کدام را با کره برس بزنید. روی ورقه بالا (لایه 20امی) را کره اضافه نکنید.
مرحله 7
با استفاده از یک چاقوی تیز خمیر را به شکل لوزی یا مربع برش بزنید وباقی مانده کره را روی آن بریزید. روی آن را بپوشانید و حدود 15 دقیقه استراحت دهید تا کره بین همه لایه ها جذب شود.
مرحله 8
حالا باقلوا سیب آماده شده را برای پخت در فر از قبل گرم شده 180 درجه سانتیگراد را 40 تا 50 دقیقه بپزید تا باقلوا طلایی و ترد شود.
مرحله 9
بلافاصله شربت داغ را روی باقلوی گرم بریزید ، بگذارید حداقل 3 ساعت در دمای محیط بماند و بعد با پسته (اختیاری) تزئین کنید.
همچنین ببینید :