طرز تهیه شیرینی اشکی خوشمزه و زیبا به روش بازاری
شیرینی اشکی از شیرینی های خوشمزه و معروف بازاری می باشد و به شیرینی نعلی شکل هم معروف است. در رسپی اصلی باید این شیرینی را با روغن جامد درست کنید و رسپی هایی که در آن از روغن مایع یا کره استفاده می شود طعم و مزه شیرینی چندان خوب نمی شود و پیشنهاد می کنم حتما با روغن جامد درستش کنید. در ادامه با طرز تهیه شیرینی اشکی خوشمزه و زیبا به روش بازاری با سایت شاریکا همراه باشید.
مواد لازم شیرینی اشکی
- آرد سفید 150 گرم
- روغن جامد 70 گرم
- پودر قند 50 گرم
- تخم مرغ 1 عدد
- وانیل 1 قاشق چای خوری
مراحل طرز تهیه شیرینی اشکی
مرحله 1
برای درست کردن شیرینی اشکی به روش بازاری ابتدا روغن یا کره را بیرون از یخچال گذاشته تا به دمای محیط برسد بعد داخل ظرف بزرگ ریخته پودر قند رو روی آن الک کرده و با هم مخلوط می کنیم.
مرحله 2
کمی که مخلوط شد با همزن حدود 5 دقیقه بزنید تا روشن و کرم رنگشود. تخم مرغ و وانیل را به مواد اضافه کرده و مجدد هم می زنیم.
مرحله 3
آرد را که سه بار الک کردیم را کم کم به مواد اضافه میکنیم تو این مرحله حتما با نوک انگشت مواد رو مخلوط کنید اگر با کف دست و مشت هم بزنید خمیر به روغن می افته خمیر را تا جایی ورز میدهیم که نرم و لطیف شود.
مرحله 4
بعد آن را داخل کیسه فریزر قرار داده و یک ساعت در یخچال می گذاریم تا استراحت کند.
مرحله 5
بعد که آماده شد از خمیر اندازه گردوی کوچک برداشته روی سطح کار به صورت لوله در آورده و به شکل اشک یا همان نعلی درست میکنیم و در سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتیم با فاصله کنار هم می چینیم.
مرحله 6
در نهایت شیرینی ها را برای پخت درون فر از یک ربع قبل گرم شده با درجه حرارت 170 به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار میدهیم تا بپزد.
مرحله 7
بعد از اینکه شیرینی های اشکی مون کامل پخت آن ها را از فر بیرون می آوریم و کنار می گذاریم تا خنک شوند. در این فاصله مقداری شکلات تخته ای را روی حرارت بخار کتری آب می گذاریم تا ذوب شود.
مرحله 8
سپس دو سر شیرینی های سرد شده را داخل شکلات ذوب شده می زنیم و روی آن ها را با پودر پسته، ترافل و مواد دلخواه دیگر تزیین می کنیم و بعد سرو می کنیم. نوش جان