طرز تهیه تارت نارگیلی خوشمزه و حرفه ای به روش قنادی
تارت نارگیلی یکی از شیرینی های خوشمزه و محبوب و پرطرفدار ایرانیان می باشد و قرار نیست همیشه آن را از بیرون خریداری کنید. در ادامه با طرز تهیه تارت نارگیلی بازاری خوشمزه و حرفه ای به روش قنادی با سایت اینترنتی شاریکا همراه باشید.
مواد لازم تارت نارگیلی برای خمیر
- کره هم دمای محیط ۷۵ گرم
- پودر قند ۲۵ گرم
- زرده تخم مرغ ۱ عدد
- وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
- آرد قنادی ۱۳۰ گرم
مواد میانی (مواد داخل تارتها)
- پودر نارگیل ۱۰۰ گرم
- آرد قنادی ۸ گرم
- نمک ۱ پنس
- بیکینگ پودر یک دوم قاشق چای خوری
- شکر ۶۵ گرم
- شیر یک چهارم پیمانه
- تخم مرغ ۱ عدد
- وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
- کره ذوب شده ی خنک ۳۰ گرم
مراحل طرز تهیه تارت نارگیلی
مرحله 1
برای درست کردن تارت نارگیلی خوشمزه و بازاری ابتدا خمیر تارت را آماده کنید. برای خمیر تارت ۷۵ گرم کره ی همدمای محیط و ۲۵ گرم پودر قند را در کاسه ای به مدت حدود یک دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سفید رنگ شود.
مرحله 2
سپس یک عدد زرده تخم مرغ و یک چهارم ق چ وانیل را اضافه کنید و حدود ۳۰ ثانیه با همزن بزنید. همزن را کنار بگذارید و ۱۳۰ گرم آرد را روی مواد الک کنید.
مرحله 3
تا جایی که ممکن است مواد را با قاشق مخلوط کنید و سپس با دست خمیر را جمع کنید. دقت کنید که خمیر را بیش از حد ورز ندهید.
مرحله 4
خمیر را چک کنید اگر چسبناک است میتوانید کمی آرد به آن اضافه کنید. خمیر را در مشما قرار دهید و با دست آن را به شکل دیسک پهن کنید و در یخچال به مدت نیم ساعت استراحت دهید.
مرحله 5
بعد از نیم ساعت خمیر را در قالبهای تارت پهن کنید. حالا میتوانید مواد داخل تارتها را آماده کنید. در این فاصله اگر هوای محیط گرم است میتوانید تارتها را در یخچال قرار دهید.
مرحله 6
فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد روشن و گرم کنید (این دما برای فر گازی است) اکنون مواد داخل تارتها را آماده کنید.
مرحله 7
شکر و شیر و تخم مرغ و وانیل و کره ی ذوب شده را در کاسه ای بریزید و خوب با مفتول مخلوط کنید تا شکر در مواد حل شود.
مرحله 8
در کاسه دیگری پودر نارگیل و ۸ گرم آرد قنادی و نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و بعد به مواد تخم مرغی اضافه کنید و با قاشق بهم بزنید تا یکدست و خمیری شود.
مرحله 9
حالا این مواد را داخل تارتها بریزید و سطحشان را با پشت قاشق صاف کنید. قالبهای تارت را در سینی قرار دهید و سینی را در طبقه ی وسطِ فرِ از قبل گرم شده به مدت تقریبیِ ۲۰ دقیقه بگذارید تا سطح تارتها طلایی شود و لبه ی خمیر نیز کمی تغییر رنگ دهد.
مرحله 10
میتوانید چند ثانیه گریل را بزنید تا کاملا سطح مواد طلایی شود. سپس از فر خارج کنید و ده دقیقه کنار بگذارید تا از حرارت بیفتد.
مرحله 11
بعد به آرامی تارت ها را در دستتان برگردانید و قالب را جدا کنید. اجازه دهید خنک شود و بعد سرو کنید. امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.