طرز تهیه باقلوا آشیانه خوشمزه و مجلسی به روش ترکیه ای
باقلوا آشیانه از باقلواهای خوشمزه و معروف ترکیه می باشد و گزینه ای مناسبی برای پذیرایی از مهمان ها در یک مراسم لاکچری می باشد. در ادامه با طرز تهیه باقلوا آشیانه خوشمزه و مجلسی به روش ترکیه ای با سایت شاریکا همراه باشید.
مواد لازم باقلوا آشیانه برای خمیر
- 50 گرم کره آب شده
- یک استکان یا نصف لیوان روغن مایع
- یک استکان یا نصف لیوان شیر
- یک قاشق غذاخوری ماست
- یک عدد تخم مرغ
- یک قاشق مرباخوری سرکه سیب یا انگور
- یک قاشق مربا خوری آبلیمو
- نصف قاشق چای خوری نمک
- 3.5 تا 4 لیوان آرد
مواد لازم برای باز کردن خمیر
- نشاسته ذرت
- گردو
مواد لازم برای روی باقلوا
- 250 گرم کره آب شده که کف روی آن گرفته شده
مواد لازم برای شربت باقلوا آشیانه
- 4 لیوان شکر
- 4 لیوان آب
- 3 تا 4 قطره آب لیمو
مراحل طرز تهیه باقلوا آشیانه
مرحله 1
برای درست کردن باقلوا آشیانه خوشمزه و خانگی ابتدا خمیر را آماده کنید. تمام مواد خمیر به جز آرد را خوب با هم مخلوط کنید. آرد را کم کم و با کنترل اضافه کرده و خوب ورز دهید تا خمیری نرم به دست آورید که به دست نمیچسبد.
مرحله 2
خمیر را به هشت چانه مساوی تقسیم کنید روی آنها را با سلفون پوشانید و به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت بدید.
مرحله 3
بعد از اینکه خمیر استراحت کرد روی سطح کار را نشاسته بپاشید و خمیر را به نازکی یوفکا باز کنید . خمیر باز شده را به چهار قسمت برش بزنید.
مرحله 4
روی هر قسمت مقداری گردوی خورد شده بپاشید، با وردنه باریک و نازک خمیر را رول کرده و بپیچید. دو سر خمیر را به سمت وسط وردنه هل بدید تا خمیر چیندار و جمع شود.
مرحله 5
سپس وردنه را خارج کنید و دو انتهای خمیر را به هم بچسبانید. این کار را برای همه خمیرها انجام دهید.
مرحله 6
آنها را روی سینی فر بچینید و کره آب شده را روی آنها بمالید و در فر از قبل گرم شده با دمای 170درجه تا زمانی که روی آ نها سرخ و برشته شود بپزید.
مرحله 7
برای تهیه شربت، شکر و آب را در قابلمه بریزید و هم بزنید و بگذارید جوش بیاید. بعد از به جوش آمدن شربت آبلیمو را اضافه کرده و 15دقیقه دیگر بجوشانید.
مرحله 8
باقلوا ها را که از فر خارج کنید شربت ولرم را روی باقلواها پخش کنید و بریزید وقتی باقلواها شربت را جذب کرد ، روی آنها را با پودر پسته تزیین کنید و سرو کنید.